מה לעשות עם חתיכות חצילים עם עור
חציל הוא ירק רב תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מאכלים. בין אם אתם מחפשים תוספת, מנה עיקרית או חטיף, חצילים יכולים להיות תוספת נהדרת לארוחה שלכם. אבל מה עושים עם חתיכות חציל עם עור? המשך לקרוא כדי לגלות.
קְלִיָה
צלייה היא אחת הדרכים הטובות ביותר לבשל חצילים. כדי לצלות חתיכות חציל עם עור, חממו מראש את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. חותכים את החציל לקוביות או פרוסות, ואז מערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל. מניחים את הנתחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים 20-30 דקות, או עד שהחציל רך וזהוב.
צְלִיָה
צלייה היא עוד דרך מצוינת לבשל חצילים. כדי לצלות חתיכות חציל עם עור, חממו מראש את הגריל לחום בינוני-גבוה. חותכים את החציל לקוביות או פרוסות, ואז מערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל. מניחים את הנתחים על הגריל ומבשלים 5-7 דקות לכל צד, או עד שהחציל רך וזהוב.
אֲפִיָה
אפייה היא דרך מצוינת לבשל חצילים אם אתם מחפשים גישה של ידיים. כדי לאפות חתיכות חצילים עם עור, חממו מראש את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. חותכים את החציל לקוביות או פרוסות, ואז מערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל. מניחים את החלקים על תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך 20-30 דקות, או עד שהחציל רך וחום זהוב. לא משנה איך תבחרו לבשל את החציל שלכם, חשוב לזכור שהקליפה ניתנת לאכילה. אז אל תפחדו להשאיר אותו דולק כשאתם מבשלים. העור מוסיף מרקם וטעם למנה, וזו דרך מצוינת להפיק את המקסימום מהחציל שלך. חציל הוא תוספת נהדרת לכל ארוחה. בין אם אתם צולים, צולים או אופים, חתיכות חצילים עם קליפה עשויות להיות חלק טעים ומזין מהתזונה שלכם. אז בפעם הבאה שאתם מחפשים משהו חדש לנסות, נסו חצילים. לא תתאכזב.