דף הבית » מדריך תהליכים מדעיים » מה לעשות עם שאריות לחם קריספי מלוח?

מה לעשות עם שאריות לחם קריספי מלוח?

מה לעשות עם שאריות לחם קריספי מלוח?

מה לעשות עם שאריות לחם קריספי מלוח?

שאריות לחם פריך מלוח יכול להיות חטיף טעים או תוספת נהדרת לארוחה. אבל מה עושים עם זה? מאמר זה יבחן את האפשרויות לשימוש בשאריות לחם פריך מלוח, מחטיפים ועד הוספתם למתכונים.

חטיפים

שאריות לחם פריך מלוח יכול להיות חטיף נהדר. הוא פריך וטעים, וניתן לאכול אותו כמו שהוא או עם מגוון תוספות. נסה להוסיף קצת חמאה, גבינה או ריבה לנשנוש מהיר וקל. אתה יכול גם להוסיף כמה ירקות טריים או עשבי תיבול עבור חטיף מזין יותר.

הוספה למתכונים

שאריות לחם פריך מלוח יכולות לשמש גם במגוון מתכונים. אפשר לפורר ולהשתמש כתוספת לסלטים או למרקים. זה יכול לשמש גם כציפוי פריך לעוף או דגים. אתה יכול להשתמש בו גם להכנת פודינג לחם מלוח או תבשיל גבינה.

הכנת קרוטונים

ניתן להשתמש בשאריות לחם פריך מלוח להכנת קרוטונים. כל שעליך לעשות הוא לחתוך את הלחם לקוביות ולערבב עם מעט שמן זית, מלח ופלפל. מורחים את הקוביות על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה ופריכה. ניתן להשתמש בקרוטונים הללו לתוספת סלטים או מרקים, או כחטיף פריך.

הכנת פירורי לחם

שאריות לחם פריך מלוח יכול לשמש גם להכנת פירורי לחם. פשוט לטחון את הלחם במעבד מזון עד שהוא טחון דק. ניתן להשתמש בפירורי הלחם הללו לציפוי עוף או דגים, או לעיבוי מרקים ותבשילים.

השוואה מהירה

אוֹפְּצִיָה תיאור
חטיפים אוכלים כמו שהם או עם מגוון תוספות
הוספה למתכונים מפוררים ומשתמשים כציפוי או ציפוי
הכנת קרוטונים חותכים לקוביות, מערבבים עם שמן, מלח ופלפל ואופים
הכנת פירורי לחם דופקים במעבד מזון עד לטחון דק

שאלות ותשובות

האם אפשר להקפיא שאריות לחם פריך מלוח?

כן, אפשר להקפיא שאריות לחם פריך מלוח. כל שעליך לעשות הוא לעטוף אותו היטב בניילון נצמד או להניח אותו בכלי אטום ולהקפיא עד שלושה חודשים. כאשר אתה מוכן להשתמש בו, הפשר אותו במקרר למשך הלילה.

האם אוכל להשתמש בשאריות לחם פריך מלוח לפרנץ' טוסט?

כן, אפשר להשתמש בשאריות לחם פריך מלוח לפרנץ' טוסט. כל שעליך לעשות הוא לטבול את הלחם בתערובת של ביצים, חלב וסוכר, ולאחר מכן לטגן אותו במחבת עד להזהבה. מגישים עם חמאה וסירופ לארוחת בוקר טעימה.

האם אפשר להשתמש בשאריות לחם פריך מלוח להכנת מלית?

כן, אפשר להשתמש בשאריות לחם פריך מלוח להכנת מלית. פשוט מפוררים את הלחם ומערבבים עם ירקות, עשבי תיבול ותבלינים. אופים בתנור עד להזהבה ופריכה.

סיכום

שאריות לחם פריך מלוח יכול להיות חטיף טעים או תוספת נהדרת לארוחה. אפשר לאכול אותו כמות שהוא או עם מגוון תוספות, לפורר ולהשתמש כציפוי או ציפוי, לחתוך לקוביות ולאפות לקרוטונים, או לפעום במעבד מזון ולהשתמש בו כפירורי לחם. ניתן גם להקפיא עד שלושה חודשים ולהשתמש בו לפרנץ' טוסט או למלית. עם כל כך הרבה אפשרויות, אתה יכול למצוא דרך טעימה להשתמש בשאריות הלחם הפריך המלוח שלך.

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן