מה זה שאריות בצק פריך מלוח?
שאריות בצק פריך מלוח הוא סוג של בצק שבושל ונשאר להתקרר. זה נעשה בדרך כלל עם שילוב של קמח, מלח, חמאה או שמן. לאחר מכן מרדדים את הבצק וחותכים לצורות או משאירים בכדור. לאחר מכן מבשלים את הבצק בתנור חם עד שהוא מזהיב ופריך. התוצאה היא בצק טעים, פריך ומלוח שניתן להשתמש בו במגוון מתכונים.
מה אפשר לעשות עם שאריות בצק פריך מלוח?
שאריות בצק פריך מלוח יכולות לשמש במגוון מתכונים. ניתן להשתמש בו להכנת מנות מלוחות כמו פיצה, קלצונה ואמפנדס. ניתן להשתמש בו גם להכנת פינוקים מתוקים כגון עוגיות, פשטידות וטארטים. הנה כמה רעיונות איך להשתמש בשאריות הבצק הפריך המלוח.
מנות מלוחות
שאריות בצק פריך מלוח יכולות לשמש להכנת מנות מלוחות כמו פיצה, קלצונה ואמפנדס. להכנת פיצה, מרדדים את הבצק ומעליו את התוספות האהובות עליכם. אופים בתנור חם עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה. לקלצונה, מלאו את הבצק במרכיבים האהובים עליכם וקפלו אותו. אופים בתנור חם עד שהבצק מזהיב. לאמפנדס, מלאו את הבצק במרכיבים האהובים עליכם וקפלו אותו. אופים בתנור חם עד שהבצק מזהיב.
פינוקים מתוקים
שאריות בצק פריך מלוח יכולות לשמש גם להכנת פינוקים מתוקים כגון עוגיות, פשטידות וטארטים. להכנת עוגיות מרדדים את הבצק וחותכים אותו לצורות. אופים בתנור חם עד שהעוגיות מזהיבות. לפשטידות מרדדים את הבצק ומרפדים בו צלחת פאי. ממלאים את הפאי במרכיבים האהובים עליכם ואופים בתנור חם עד שהקרום מזהיב. לטארטים מרדדים את הבצק ומרפדים בו תבנית טארט. ממלאים את הטארט במרכיבים האהובים עליכם ואופים בתנור חם עד שהקרום מזהיב.
רעיונות אחרים
שאריות בצק פריך מלוח יכולות לשמש גם להכנת מקלות לחם, קרקרים וקרוטונים. להכנת מקלות לחם, מרדדים את הבצק וחותכים אותו לרצועות. אופים בתנור חם עד שמקלות הלחם מזהיבים. לקרקרים מרדדים את הבצק וחותכים אותו לצורות. אופים בתנור חם עד שהקרקרים מזהיבים. לקרוטונים חותכים את הבצק לקוביות ואופים בתנור חם עד שהקרוטונים מזהיבים.
סיכום
שאריות בצק פריך מלוח יכולות לשמש במגוון מתכונים. ניתן להשתמש בו להכנת מנות מלוחות כמו פיצה, קלצונה ואמפנדס. ניתן להשתמש בו גם להכנת פינוקים מתוקים כגון עוגיות, פשטידות וטארטים. רעיונות אחרים כוללים מקלות לחם, קרקרים וקרוטונים. לרעיונות נוספים כיצד להשתמש בשאריות בצק פריך מלוח, בדוק את הסרטון הזה ביוטיוב .