דף הבית » מדריך תהליכים מדעיים » מה לעשות עם שאריות אגוזי לוז מחלב אגוזי לוז

מה לעשות עם שאריות אגוזי לוז מחלב אגוזי לוז

מה לעשות עם שאריות אגוזי לוז מחלב אגוזי לוז

מה לעשות עם שאריות אגוזי לוז מחלב אגוזי לוז

הכנת חלב אגוזי לוז היא דרך מצוינת ליהנות ממשקה טעים ומזין. אבל מה עושים עם שאריות אגוזי הלוז? אל תתנו להם ללכת לפח! הנה כמה רעיונות יצירתיים למיצוי אחרון אגוזי הלוז שלך.

1. מכינים חמאת אגוזי לוז

הכנת חמאת אגוזי לוז משלך היא דרך מצוינת להשתמש בשאריות אגוזי לוז. כל מה שצריך זה מעבד מזון או בלנדר וקצת אגוזי לוז. פשוט מערבבים את אגוזי הלוז עד שהם חלקים וקרמיים. אפשר להוסיף קורט מלח או קצת דבש לפי הטעם. חמאת אגוזי לוז היא ממרח טעים לטוסט, פנקייק או וופל.

2. הוסף לשייקים

אגוזי לוז הם תוספת נהדרת לשייקים. הם מוסיפים טעם אגוזי טעים וחיזוק של חלבון ושומנים בריאים. כל שעליך לעשות הוא להוסיף חופן אגוזי לוז למתכון השייק האהוב עליך. אפשר להוסיף גם כף חמאת אגוזי לוז למרקם קרמי במיוחד.

3. אופים איתם

אגוזי לוז הם תוספת נהדרת למוצרי מאפה. הם מוסיפים טעם אגוזי טעים ומרקם פריך. נסה להוסיף אותם למאפינס, עוגיות, עוגות ופינוקים אפויים אחרים. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להכין גרנולה תוצרת בית או תערובת שבילים משלך.

4. מכינים פסטו אגוזי לוז

אגוזי לוז הם תחליף מצוין לצנוברים בפסטו. פשוט מערבבים יחד כמה אגוזי לוז, שמן זית, שום, גבינת פרמזן ועשבי תיבול טריים. אתה יכול להשתמש בפסטו זה לפסטה, פיצה או ירקות צלויים.

5. טוסט ואוכל כחטיף

קליית אגוזי לוז היא דרך מצוינת להוציא את טעמם. פשוט מורחים את אגוזי הלוז על נייר אפייה ואופים בתנור בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 10-15 דקות. תנו להם להתקרר ותהנו כחטיף. אפשר להוסיף אותם גם לסלטים או ליוגורט לקבלת מרקם פריך.

סיכום

אל תתנו לשאריות אגוזי הלוז שלכם ללכת לפח! יש המון דרכים יצירתיות להשתמש בהן. מהכנת חמאת אגוזי לוז ועד הוספתם לשייקים ומוצרי מאפה, יש הרבה מתכונים ורעיונות טעימים למיצוי אחרון אגוזי הלוז שלך. עיין בסרטון YouTube זה לרעיונות נוספים.

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן