דף הבית » מדריך תהליכים מדעיים » מה לעשות עם מכסה השומן של הסינטה

מה לעשות עם מכסה השומן של הסינטה

מה לעשות עם מכסה השומן של הסינטה

מהו מכסה השומן של סינטה?

מכסה השומן של הסינטה היא שכבת שומן שנמצאת בחלק העליון של סטייק הסינטה. הוא בדרך כלל בעובי של כ-1/4 אינץ' ובדרך כלל גזוזם לפני הבישול. חשוב לציין שמכסה השומן של הסינטה אינו זהה לשומן שנמצא בחלק החיצוני של הסטייק. מכסה השומן של הסינטה היא שכבת שומן שנמצאת ישירות מתחת לשכבה העליונה של הסטייק.

מה המטרה של מכסה השומן של הסינטה?

מכסה השומן של הסינטה חשובה משתי סיבות. ראשית, זה עוזר לשמור על הסטייק לח ועסיסי בזמן שהוא מתבשל. שנית, זה מוסיף טעם לסטייק. את מכסה השומן של הסינטה קוטמים בדרך כלל לפני הבישול מכיוון שהוא עלול לגרום לסטייק להיות שמנוני מדי.

כיצד להשתמש במכסה השומן של סינטה

ניתן להשתמש במכסה השומן של הסינטה במגוון דרכים. ניתן להשתמש בו כדי להוסיף טעם לסטייק או כדי לשמור עליו לח בזמן הבישול. ניתן להשתמש בו גם להכנת רוטב טעים או רוטב.

בעזרת מכסה השומן של הסינטה כדי להוסיף טעם

ניתן להשתמש בפקק השומן של הסינטה כדי להוסיף טעם לסטייק. כדי לעשות זאת, פשוט שפשפו את מכסה השומן של הסינטה על הסטייק לפני הבישול. זה יעזור להוסיף טעם לסטייק וגם יעזור לשמור אותו לח בזמן שהוא מתבשל.

בעזרת מכסה השומן של הסינטה להכנת רוטב או רוטב

מכסה השומן של הסינטה יכול לשמש גם להכנת רוטב טעים או רוטב. כדי לעשות זאת, פשוט טוחנים את מכסה השומן של הסינטה במחבת על אש בינונית. לאחר עיבוד השומן, מוסיפים כמה עשבי תיבול ותבלינים למחבת ומבשלים עד שהתערובת ריחנית. לאחר מכן, מוסיפים מעט ציר או יין למחבת ומבשלים עד שהרוטב או הרוטב מסמיכים.

סיכום

מכסה השומן של הסינטה היא חלק חשוב מהסטייק שניתן להשתמש בו כדי להוסיף טעם ולחות לסטייק. ניתן להשתמש בו גם להכנת רוטב טעים או רוטב. למידע נוסף על אופן השימוש במכסה השומן של סינטה, צפה בסרטון זה או מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן