מה עושים עם שאריות שקדים מחלב שקדים
חלב שקדים הוא חלופה פופולרית ללא חלב לחלב פרה, והוא עשוי משקדים טחונים ומים. אבל מה עושים עם שאריות השקדים אחרי שמכינים את החלב? אל תזרקו אותם – יש הרבה דרכים להשתמש בהם בבישול ובאפייה.
שייקים
ניתן להשתמש בשאריות שקדים להכנת שייקים. כל שעליך לעשות הוא לשלב את השקדים עם הפירות והירקות האהובים עליך, ותקבל שייק טעים ומזין. שקדים הם מקור מצוין לחלבון ולשומנים בריאים, כך שהם יעזרו לשמור על תחושת שובע ואנרגיה לאורך כל היום.
מוצרי מאפה
שאריות שקדים אפשר להשתמש גם באפייה. אתה יכול לטחון אותם לקמח ולהשתמש בו להכנת עוגות, עוגיות, מאפינס ומוצרי מאפה אחרים. קמח שקדים הוא אלטרנטיבה מצוינת לקמח חיטה, והוא מוסיף טעם אגוזי טעים לאפייה שלך.
סלטים
שאריות שקדים יכולות לשמש גם כדי להוסיף קראנץ' וטעם לסלטים. פשוט קוצצים את השקדים ומפזרים אותם מעל הירוקים האהובים עליך. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להכין רוטב סלט תוצרת בית משלך.
חֲטִיפִים
שאריות שקדים יכולות לשמש גם כחטיף. פשוט צולים אותם בתנור ומפזרים עליהם את התבלינים האהובים עליך. הם מהווים אלטרנטיבה מצוינת לצ'יפס וחטיפים לא בריאים אחרים.
סיכום
אל תזרקו את שאריות השקדים מחלב שקדים. יש הרבה דרכים להשתמש בהם בבישול ובאפייה שלך. משייקים, סלטים ועד חטיפים, אתה יכול למצוא הרבה דרכים טעימות ומזינות להשתמש בהם. למידע נוסף, מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .