מה זה שניצל?
שניצל הוא מאכל פופולרי במדינות רבות, אך הוא פופולרי במיוחד בישראל. זהו קציצה דקה של בשר, בדרך כלל עוף, חזיר או עגל, שלחם ומטוגן. זה מוגש בדרך כלל עם תוספת של תפוחי אדמה, ירקות או סלט. הלחם נעשה לרוב מפירורי לחם, שנשארים לאחר בישול השניצל.
מה לעשות עם שאריות פירורי לחם?
פירורי לחם הם דרך מצוינת להוסיף טעם ומרקם למנות רבות. ניתן להשתמש בהם כדי להעלות תבשילים, להוסיף קראנץ' לסלטים, או לציפוי ירקות לפני האפייה. ניתן להשתמש בהם גם להכנת ציפוי טעים למאכלים מטוגנים, כגון נאגטס עוף או מקלות דגים.
ציפוי פירורי לחם
ניתן להשתמש בפירורי לחם כציפוי לתבשילים, מקרוני וגבינה ושאר תבשילים אפויים. להכנת תוספת פירורי לחם, מערבבים יחד חלקים שווים של פירורי לחם וחמאה מומסת. מפזרים את התערובת על החלק העליון של הכלי ואופים עד להזהבה.
ירקות לחם
ניתן להשתמש בפירורי לחם גם לציפוי ירקות לפני האפייה. להכנת מנת ירקות לחם, ערבבו יחד חלקים שווים של פירורי לחם וגבינה מגוררת. טובלים את הירקות בביצה טרופה, ואז מצפים אותם בתערובת פירורי הלחם. אופים בתנור עד להזהבה.
השוואה מהירה
שימושים | רכיבים |
---|---|
ציפוי פירורי לחם | פירורי לחם וחמאה |
ירקות לחם | פירורי לחם וגבינה מגורדת |
פירורי לחם הם מרכיב רב תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מנות. ניתן להשתמש בהם כדי להעלות תבשילים, להוסיף קראנץ' לסלטים, או לציפוי ירקות לפני האפייה. ניתן להשתמש בהם גם להכנת ציפוי טעים למאכלים מטוגנים. עם כמה מרכיבים פשוטים, תוכלו להפוך את שאריות פירורי הלחם שלכם לארוחה טעימה. למידע נוסף על פירורי לחם כאן. לסיכום, פירורי לחם הם דרך מצוינת להוסיף טעם ומרקם למנות רבות. ניתן להשתמש בהם כדי להעלות תבשילים, להוסיף קראנץ' לסלטים, או לציפוי ירקות לפני האפייה. ניתן להשתמש בהם גם להכנת ציפוי טעים למאכלים מטוגנים. עם כמה מרכיבים פשוטים, תוכלו להפוך את שאריות פירורי הלחם שלכם לארוחה טעימה.