מה עושים עם פירורי לחם שנשארו מהשניצל?
פירורי לחם הם מרכיב נפוץ במנות רבות, כולל השניצל הפופולרי. אבל מה עושים עם פירורי הלחם שנשארו מהשניצל? הנה כמה רעיונות מה לעשות עם פירורי הלחם.
1. השתמש כתוספת
אחד השימושים הנפוצים ביותר לפירורי לחם הוא כתוספת. ניתן להשתמש בפירורי לחם על גבי תבשילים, מקרוני וגבינה ומנות אחרות. הם יכולים לשמש גם כציפוי פריך לסלטים.
2. הכינו קראסט
ניתן להשתמש בפירורי לחם גם להכנת קרום פריך למנות כמו קישים ופשטידות. פשוט מערבבים את פירורי הלחם עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית ודפנות הכלי. אופים עד להזהבה.
3. מכינים מלית
ניתן להשתמש בפירורי לחם גם להכנת מלית. כל שעליך לעשות הוא לערבב את פירורי הלחם עם חמאה, עשבי תיבול ומרכיבים אחרים, ואז להכניס לעוף או ירקות.
4. מכינים פודינג לחם
פודינג לחם הוא קינוח קלאסי שניתן להכין עם שאריות פירורי לחם. כל שעליך לעשות הוא לערבב את פירורי הלחם עם ביצים, חלב, סוכר ומרכיבים אחרים, ואז לאפות עד להזהבה.
השוואה מהירה
להשתמש | רכיבים | הוראות |
---|---|---|
ציפוי | פרורי לחם | מפזרים מעל המנה |
קרום | פירורי לחם, חמאה | מערבבים ולוחצים לכלי |
מְלִית | פירורי לחם, חמאה, עשבי תיבול | מערבבים ומכניסים לעופות או ירקות |
פודינג לחם | פירורי לחם, ביצים, חלב, סוכר | מערבבים ואופים |
פירורי לחם הם מרכיב רב תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מנות. הם יכולים לשמש כתוספת, כמרקם, מלית, או אפילו כבסיס לפודינג לחם טעים. אז אל תזרקו את שאריות פירורי הלחם מהשניצל – השתמשו בהם היטב! לרעיונות נוספים על מה לעשות עם פירורי לחם, בדוק את הסרטון הזה ביוטיוב .