מבוא
האם אי פעם מצאתם את עצמכם עם מקרר מלא בשאריות אחרי שבוע של בישול ואכילה? זה יכול להיות קשה לדעת מה לעשות עם כל האוכל הזה. אתה לא רוצה לבזבז את זה, אבל אתה גם לא רוצה לאכול את אותו הדבר שוב ושוב. למרבה המזל, יש המון דרכים להפיק את המרב מהשאריות ולהפוך אותן למשהו חדש וטעים. המשך לקרוא כדי ללמוד עוד על מה לעשות עם האוכל שנשאר מזיכרון של שבוע.
טיפים וטריקים להפקת המרב משאריות
1. השתמש מחדש בשאריות למנות חדשות
אחת הדרכים הטובות ביותר להפיק את המרב מהשאריות שלך היא לעבד אותן מחדש למנות חדשות. לדוגמה, אם נשארו לכם ירקות מבושלים, תוכלו להשתמש בהם להכנת מוקפץ טעים. לחלופין, אם יש לך שאריות בשר מבושל, אתה יכול להשתמש בו להכנת טאקו או בוריטוס. האפשרויות אינסופיות!
2. הקפאת שאריות למועד מאוחר יותר
אם אין לך זמן לעצב מחדש את השאריות שלך למנות חדשות, תמיד תוכל להקפיא אותן למועד מאוחר יותר. זוהי דרך מצוינת לוודא שהשאריות שלך לא ילכו לפח. רק הקפד לתייג ולתארך את השאריות שלך לפני הקפאתן כדי שתדע מה הן ומתי הן נוצרו.
3. מכינים שאריות מרק או תבשיל
דרך נהדרת נוספת להפיק את המרב מהשאריות שלך היא להכין מרק או תבשיל. זוהי דרך מצוינת לנצל את כל הסיכויים והסיכויים האלה במקרר שלך. פשוט לזרוק הכל לסיר, להוסיף קצת מרק ולתת לזה להתבשל. אתה יכול גם להוסיף כמה עשבי תיבול טריים ותבלינים כדי לתת לו קצת טעם נוסף.
4. השתמשו בשאריות להכנת תבשיל
קדירות הן דרך מצוינת לנצל שאריות. פשוט שלבו את כל השאריות שלכם עם קצת גבינה, פירורי לחם ורוטב שמנת, ואפו אותה בתנור. אתה יכול גם להוסיף כמה ירקות טריים או עשבי תיבול כדי לתת לו קצת טעם נוסף.
סיכום
ניתן להשתמש בשאריות מזון מזיכרון של שבוע במגוון דרכים. החל משימוש מחדש של שאריות למנות חדשות ועד להקפאה למועד מאוחר יותר, יש הרבה דרכים להפיק את המרב מהשאריות שלך. אתה יכול גם להכין מרק או תבשיל, או להשתמש בהם כדי להכין תבשיל טעים. אז אל תתנו לשאריות שלכם ללכת לפח – נצלו מהן את המרב בעזרת הטיפים והטריקים האלה. לרעיונות נוספים על מה לעשות עם השאריות שלך, בדוק את הסרטון הזה ביוטיוב .