מה לעשות אם תפוח האדמה רך מדי?
תפוחי אדמה הם מרכיב יסוד בדיאטות רבות, אבל לפעמים הם יכולים להיות רכים מדי לטעמך. בין אם אתה מכין פירה, אופה תפוחי אדמה או סתם מרתיח אותם, יש כמה דברים שאתה יכול לעשות כדי לוודא שתפוחי האדמה שלך מתאימים בדיוק.
בחר את תפוח האדמה הנכון
סוג תפוח האדמה שתבחר יכול לעשות הבדל גדול במידת הרך או הקשה שלו. לדוגמה, תפוחי אדמה שעווה כמו תפוחי אדמה אדומים או תפוחי אדמה חדשים טובים יותר להרתחה, בעוד תפוחי אדמה עמילניים כמו רדידים טובים יותר לאפייה.
אחסן תפוחי אדמה כמו שצריך
אחסון נכון של תפוחי אדמה יכול לעזור למנוע מהם להיות רכים מדי. יש לאחסן תפוחי אדמה במקום קריר וחשוך עם הרבה זרימת אוויר. אם תאחסנו אותם במקום חמים ולח, הם יהפכו לרכים ועיסתיים.
מבשלים תפוחי אדמה כמו שצריך
בישול נכון של תפוחי אדמה יכול גם לעזור למנוע מהם להיות רכים מדי. להרתיח תפוחי אדמה לזמן הקצר ביותר האפשרי, ולאפות תפוחי אדמה בטמפרטורה גבוהה לפרק זמן קצר יותר.
השוואה מהירה
סוג תפוחי אדמה | הכי טוב בשביל |
---|---|
תפוחי אדמה שעווה | רְתִיחָה |
תפוחי אדמה עמילניים | אֲפִיָה |
דעה אישית
לדעתי, הדרך הטובה ביותר לוודא שתפוחי האדמה שלך מתאימים בדיוק היא לבחור את סוג תפוחי האדמה המתאים לעבודה, לאחסן אותם כמו שצריך ולבשל אותם כמו שצריך. עם קצת טיפול, אתה יכול לוודא שתפוחי האדמה שלך מושלמים בכל פעם. לסיכום, אם תגלו שתפוחי האדמה שלכם רכים מדי, יש כמה דברים שתוכלו לעשות כדי לוודא שהם מתאימים בדיוק. בחרו את סוג תפוחי האדמה המתאים, אחסנו אותם כראוי ובישלו אותם כראוי. עם קצת טיפול, אתה יכול לוודא שתפוחי האדמה שלך מושלמים בכל פעם.