איך למנוע מהעוגה להידבק לתבניות סיליקון
אפייה עם תבניות סיליקון יכולה להיות דרך מצוינת ליצור עוגות וקינוחים יפים. אבל אחת הבעיות הנפוצות ביותר איתם מתמודדים אופים היא שהעוגות שלהם נדבקות לתבניות. זו יכולה להיות חוויה מתסכלת, אבל למרבה המזל יש כמה טיפים וטריקים קלים שתוכלו להשתמש בהם כדי למנוע מהעוגות שלכם להידבק לתבניות הסיליקון.
השתמש בתרסיס נון-סטיק
אחת הדרכים הקלות ביותר למנוע מהעוגות שלכם להידבק לתבניות הסיליקון היא להשתמש בתרסיס מונע הידבקות. זהו ספריי שתוכנן במיוחד כדי למנוע ממזון להידבק למשטחים. פשוט מרססים את החלק הפנימי של תבניות הסיליקון בתרסיס המונע הידבקות לפני שאתם יוצקים פנימה את בלילת העוגה. זה ייצור מחסום בין העוגה לתבנית, ויקל על הוצאת העוגה בסיום האפייה.
משמנים את התבניות
דרך נוספת למנוע מהעוגות שלכם להידבק לתבניות הסיליקון היא לשמן את התבניות. ניתן לעשות זאת עם מגוון מוצרים שונים, כגון חמאה, קיצור או אפילו ספריי בישול. פשוט מורחים שכבה דקה מהמוצר על החלק הפנימי של התבניות לפני שיוצקים פנימה את בלילת העוגה. זה ייצור מחסום בין העוגה לתבנית, ויקל על הוצאת העוגה בסיום האפייה.
מרפדים את התבניות בנייר אפייה
אם לא רוצים להשתמש בספריי טפלון או לשמן את התבניות, אפשר לרפד את התבניות גם בנייר אפייה. זוהי דרך מצוינת למנוע מהעוגה להידבק לתבניות, שכן נייר הפרגמנט יצור מחסום בין העוגה לתבנית. פשוט חותכים פיסת נייר אפייה שתתאים לחלק הפנימי של התבניות, ואז יוצקים את בלילת העוגה על נייר הפרגמנט. לאחר סיום האפייה של העוגה, פשוט הרם את נייר הפרגמנט מהתבניות והעוגה אמורה לצאת בקלות. אלו הן רק כמה מהדרכים שבהן תוכל למנוע מהעוגות שלך להידבק לתבניות הסיליקון. באמצעות ספריי טפלון, שימון התבניות או ריפוד התבניות בנייר אפייה, תוכלו להבטיח שהעוגות שלכם יצאו מהתבניות בקלות וללא כל הדבקות. אז בפעם הבאה שאתם אופים עם תבניות סיליקון, קחו בחשבון את הטיפים האלה ובטוח שתצליחו.